Makinat spektakolare, që do të prezantohen në SHBA

Postuar më: 29 November 2017 22:07

Nën diellin e nxehtë të Kalifornisë Jugore, fillon këtë javë spektakli automobilistik për sezonin 2017-2018, në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Prodhuesit e makinave nga e gjithë bota, do të sjellin në “Los Angeles Convention Center” modelet më të reja dhe konceptet e të ardhmes.

“Los Angeles Auto Show” starton këtë të premte dhe do të jetë i hapur për publikun deri më datën 10 dhjetor.

Më poshtë janë modelet e makinave që do të prezantohen për publikun amerikan këtë javë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *