Ja si duket në të vërtetë dashuria

Postuar më: 13 November 2017 08:20

Thonë se nuk ka fjalë për të përshkruar atë që ndjen një person i dashuruar.

Sikundër thonë se ca foto flasin më shumë se fjalët.

Natalia Mindru nga Rumania ka vendosur të fiksojë momentet e dashurisë mes çifteve të reja.

Seria e saj titullohet “Urban Love Stories” dhe sjell këto imazhe kaq të fuqishme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *