Ishte koha kur në Shqipëri kishte shumë uri …

Postuar më: 11 November 2017 11:21

Regjisori Saimir Kumbaro ka publikuar sot një fotografi në profiline tij në Facebook, ku duket një dyqan buke në komunizëm.

Është koha kur skamja kishte mbërritur kulmin.

Në qyqan duket shitësja që ka në banak vetëm një bukë.

Mapo sjell edhe disa fotografi të tjera tipike të mënyrës se si tregtohej e si blihej buka në komunizëm.

Ishte koha kur kishte shumë uri në Shqipëri.

Kur fëmijët blinin bukën dhe rrugës për në shtëpi e kishin kafshuar thuajse gjysmën…

1 koment për këtë artikull
 1. Urie at 10:04 pm

  Uria nuk ka rendesi.
  Nuk ka rendesi qe populli hengri bar.
  Rendesi ka qe Shqiperia londineze u “clirua” ne Nentor 1944 per t’u pushtuar nga sllavo-komunistet dhe te hante bar per dhjetra vite. Qe mendja e njerzve te behej tallash. Dhe tallash ka mbetur dhe pas 25 vjeteve.
  Rrofte uria dhe bari i shijshem.
  Rrofte ne ferr partia sllavo-komuniste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *