I nxori gishtin presidentit: E hoqën nga puna, por…

Postuar më: 14 November 2017 17:53

Një amerikane u bë e famshme në mbarë botën, pasi i tregoi gishtin e mesit eskortës së presidentit Donald Trump.

Disa thanë se ajo u tregua një heroinë e vërtetë.

Por Juli Briskman, që po kalonte rrugës me biçikletë, përfundoi e papunë.

Kompanisë nuk i pëlqeu veprimi i saj dhe nëna e dy fëmijëve mbeti pa punë.

Por tashmë ka nisur një fushatë për të mbledhur para për të.

Deri më tani janë mbledhur 75 mijë dollarë.

Për më tepër, shifrat e dhuruara vetëm sa shtohen.

Personi që ka hapur faqen e donacioneve thotë se Briskman është një heroinë.

Vetë Briskman tha se ishte e shqetësuar kur mbeti pa punë, por tani është e gëzuar nga mbështetja që po merr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *