Ballina Kryesore Foto/ Bukuritë e fshatit Vuthaj në vjeshtë

Foto/ Bukuritë e fshatit Vuthaj në vjeshtë


Kur në Veri duan të thonë për një djalë apo vajzë se sa e bukur është, e bëjnë krahasimin kështu: Është aq e bukur, bash si me kene prej Vuthajsh…”

Është një fshat me vajza e djem të bukur por dhe me bukuri të rralla natyrore. Fshati Vuthaj ndodhet në mes të alpeve dhe kufizohet me Tropojën, Thethin e Lëpushën, Kroin e Ali Pashës me Gucinë dhe Plavën.


Fshati Vuthaj, shquhet për bukuritë e rradha natyrore, karakteristike për alpet e Veriut të Shqipërisë.

Një panoramë e bukur e këtij fshati, na vjen përmes fotografive të Nëntor Osekut, i cili e ka vizutuar këtë nëntor fshatin Vuthaj dhe ka publikuar në facebook, fotografi të bukurive të këtij vendi.SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here