Ballina Lifestyle Do gajaseni me ‘gratë praktike’… shikoni në çfarë i kanë transformuar gjinjtë...

Do gajaseni me ‘gratë praktike’… shikoni në çfarë i kanë transformuar gjinjtë e tyre të mëdhenj


Gjokset e mëdhenj mund të jenë një bekim, ose një mallkim për disa gra…

Por disa zonja me gjinj të bëshëm i kanë zhveshur ata dhe kanë gjetur se ka edhe “avantazhe” të tjera kur ke gjokse “shumëfunksional”.


Gratë me gjinj të mëdhenj nga e gjithë bota kanë treguar se si atom und t’i përdorin “asetet” e tyre bombastike edhe për qëllime “më të mira” se natyroret, duke i vënë në përdorim për funksione nga më të ndryshmet…

Zgjidhjet janë nga më pikatet por dhe komiket, duke “shembur” për pasojë mediat sociale, të cilat kanë treguar këtë garë të çmendur të zonjave po aq të çmendura.

Nga “mbajtëse lapsash”, telefonash, çantash e deri tek këllëf për pistoletën, gratë “praktike” i kanë shëndruar gjinjtë e tyre në mbajtëse aksesorësh që kapërcejnë imagjinatën.SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here