‘Chevrolet’ zbulon ‘Corvette’-n më të shpejtë

Postuar më: 13 November 2017 22:45

“Chevrolet” ka zbuluar “Corvette-n” më të shpejtë ndonjëherë. Bëhet fjalë për “Chevrolet Corvette ZR1”.

Me një motor V8 dhe 7 marshe, kjo makinë mendohet se do të arrijë rreth 315 km/h.

“Corvette ZR1” do të dalë në shitje pranverën e ardhshme, fillimisht në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Çmimi pritet të jetë rreth 150 000 dollarë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *