Ballina Kryesore Bukuria e stinës së vjeshtës në Tiranë

Bukuria e stinës së vjeshtës në Tiranë


Vjeshta në Tiranë vonoi këtë vit pasi pemët u zverdhën me vështirësi, por tashmë nëntori me shira dhe gjethet e rëna e bëri atë më të dukshme për qytetarët.

Fotogaleria e realizuar këto ditë vjeshte në kryeqytet dhe që ka kapur momente dhe pamje të ndryshme, është botuar nga “BIRN”.


Tani pamja e kryeqytetit shqiptar ka nisur të ndryshojë gradualisht, ku bashkë me ngjyrat rrugëve dhe parqeve të qytetit i shtohet dhe ‘tapeti’ i gjetheve të thara të rëna nga era.

 SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here