“BMW i8 Roadster”, efikasitet dhe argëtim në qiell të hapur

Postuar më: 30 November 2017 19:51

Pas muajsh spekulimesh, “BMW” më në fund ka prezantuar makinën e shumëpritur “i8 Roadster”, së bashku me një “coupe” të rinovuar.

Kjo makinë do të dalë në treg në janar të vitit të ardhshëm dhe do të ketë një çmim prej 126 000 eurosh, 10 000 më shumë sesa “BMW”-ja e mbuluar.

“BMW”-ja thotë se, “i8 Roadster” arrin nga 0-100 km/h për 4.6 sekonda, ndërsa shpejtësia maksimale shkon deri në 250 km/h.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *