Video/ Skandal në spitalin e Durrësit! Pacientin e nxjerrin me këmbë të thyer në rrugë…

Postuar më: 08 October 2017 19:27

Një person me këmbë të thyer është nxjerrë nga spitali i Durrësit me justifikimin se, nuk i ofroheshin shërbimet që i nevojiteshin dhe për këtë duhet të drejtohej tek një klinikë private.

Në videon e publikuar nga redaksia e “JOQ.al” duket sesi pacienti transportohet në mes të rrugës, pa ambulancë, por me krevatin e spitalit.

Qytetari ka shkruar:

“Shikoni çfarë bëhet në spitalin e Durrësit. Shërbimet si grafia nuk ofrohen me pretendimin se nuk punon paisja dhe detyrohet pacienti me krevatin e spitalit, me ndihmën e miqve të kalojë rrugën dhe trotuarin për t’iu drejtuar klinikave private për të bërë grafinë për këmbën e thyer”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *