Ballina Argetim Video e paparë! Balena Minke bëhet dreka e Orkave të uritura

Video e paparë! Balena Minke bëhet dreka e Orkave të uritura


Balenat kryesisht janë paqësore me peshqit e tjerë, por Orkat bëjnë diferencën e teksa udhëtojnë në tufë ushqehen edhe me peshq më të mëdhenj, qofshin këta peshkaqen apo balena të llojeve të tjera.

Në një video të filmuar nga rusi Mike Korostelev, për projektin “balenat ruse”, dallohet një tufë prej 6 balenash Orka të cilat rrethojnë një balenë të llojit “Minke”.


Orkat e sulmojnë dhe brenda pak sekondave gjithçka ka marrë fund për balenën Minke, e cila e ndodhur e vetme nuk ka pasur asnjë shans ndaj balenave vrasëse.SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here