Video/ Djali surprizon nënën, ajo “çmendet” nga gëzimi

Postuar më: 12 October 2017 20:36

Dashuria e nënës për fëmijën është e pafundme, kjo dihet e ndoshta s’ka nevojë të thuhet, pro reagimi i një nëne kur takon të birin pas dy vitesh tregon me të vërtetë shumë.

Pas dy vitesh shërbim në marinën amerikane, djali, vendos të kthehet në shtëpi, por pa njoftuar asnjë person.

Në video është filmuar momenti kur ai, i veshur me uniformë, del përpara nënës së tij, e cila nuk u beson syve dhe nga gëzimi reagon shumë çuditshëm, duke filluar të vrapojë je drejt djalit të saj, por në drejtim të kundërt.

Në video dëgjohet mamaja e përlotur, e cila thotë se kishte dy vite pa e takuar djalin e tij.

Videoja e publikuar në rrjet më 2 shtator, ka marrë mijëra pëlqime dhe komente pozitive, të cilët vlerësojnë dashurinë e nënës për djalin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *