Vetëm njerëzit shumë të vëmendshëm mund të dallojnë 9 fytyrat në këtë foto

Postuar më: 10 October 2017 17:59

Bev Doolittle, një artiste amerikane e njohur për artin e saj të kamofluar edhe pse e thyer në moshë ende vazhdon të surprizojë me punimet e saj që përhapen me shpejtësi në rrjet.

Dy nga pikturat e saj më të famshme janë këto dhe ajo u ka bërë ndjekësve të saj një pyetje: Sa fytyra arrini të dalloni dhe sa kuaj ne foton e dyte?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *