Turizmi: Një ishull për seks, drogë dhe alkool

Postuar më: 11 October 2017 14:15

Një kompani ofron pushime të çmendura, me një paketë që përfshin orgji me prostituta, alkool dhe drogë.

Resorti ka nisur reklamimin, edhe pse YouTube e ka hequr reklamën e tyre.

Videoja erotike tregon për resortin në një ishull në Kolumbi.

Paketa e pushimeve zgjat katër ditë dhe përfshin çmenduri nga më të ndryshmet.

Ditën e parë do ketë një orgji ku të gjithë janë të ftuar të marrin pjesë.

Në ditën e dytë, çdo klient do ketë mundësi të kalojnë gjysmë ore me 16 femra njëkohësisht.

‘Ishulli i Seksit’ gjendet në brigjet e Kartagjencës.

Prostitucioni është i ligjshëm në Kolumbi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *