Ballina Argetim Tendenca më e re: Të ekspozosh gjoksin dhe ‘zogun’ në …

Tendenca më e re: Të ekspozosh gjoksin dhe ‘zogun’ në …

Kjo tendencë e re mund të quhet pa frikë e çmendur.

Rrjetet sociale kanë krijuar mundësinë që njerëzit të bëjnë gjëra nga më të çuditshme.

Por të ekspozosh organin seksual në supermarkete, këtë nuk e priste kush.

Megjithatë tendenca e re është bërë shumë tërheqëse.

SHPËRNDAJE

1 Koment

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here