Ruci i jep edhe një ditë kohë Tahirit, shtyhet mbledhja…

Postuar më: 20 October 2017 17:14

Këshilli i Rregullores, Mandateve dhe Imunitetit do të vendosë sot se çfarë qëndrimi do të mbajë Kuvendi për një kërkesë të Prokurorisë së Krimeve të Rënda për arrestimin e ish ministrit të Brendshëm, Sajmir Tahiri.

Siç ka ndodhur edhe në raste të ngjashme, në këtë mbledhje do të dëgjohet kërkesa e Prokurorisë, mbrojtja e Tahirit dhe më pas dhjetë anëtarët e Këshillit, pesë nga maxhoranca dhe pesë nga opozita, do të hartojnë raportin për tia paraqitur seancës parlamentare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *