Qeshni me lotë dhe shikoni këto mace… kanë harruar si të ulen

Postuar më: 11 October 2017 20:43

Macet dihet që janë krijesa të pavarura, dhe duket se dhe nga mënyra se si ulen disa thjesht refuzojnë të ndjekin llojin e tyre.

Adhuruesit e kafshëve në të gjithë botën kanë postuar foto zbavitëse të kafshëve të tyre të ulura në pozicione qesharake. Më zbavitëse janë ato të kafshëve që ulen njësoj si njerëzit.

Një tjetër qëndron çuditshëm pas divanit, ndërsa një tjetër mace si një vrapues në bllokun e startit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *