Ballina Argetim Qeshni me lotë dhe shikoni këto mace… kanë harruar si të ulen

Qeshni me lotë dhe shikoni këto mace… kanë harruar si të ulen


Macet dihet që janë krijesa të pavarura, dhe duket se dhe nga mënyra se si ulen disa thjesht refuzojnë të ndjekin llojin e tyre.

Adhuruesit e kafshëve në të gjithë botën kanë postuar foto zbavitëse të kafshëve të tyre të ulura në pozicione qesharake. Më zbavitëse janë ato të kafshëve që ulen njësoj si njerëzit.


Një tjetër qëndron çuditshëm pas divanit, ndërsa një tjetër mace si një vrapues në bllokun e startit.SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here