Piknik dhe çmenduri: Festivali i seksit ‘Teddy Bare’ në SHBA

Postuar më: 24 October 2017 14:35

Festivalet e seksit po bëhen të zakonshëm.

Kemi parë të tillë në Europë, por në një i tillë në Amerikë të befason.

Bëhet fjalë për festivalin Teddy Bare Picnic.

Ky festival organizohet në Toronto, Kanada.

Sivjet festohet 10-vjetori me mbi 500 çifte të ftuar.

Një prej të pranishmëve të ftuar tha se nuk ka parë kurrë më parë të tilla çmenduri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *