Ballina Argetim Piknik dhe çmenduri: Festivali i seksit ‘Teddy Bare’ në SHBA

Piknik dhe çmenduri: Festivali i seksit ‘Teddy Bare’ në SHBA


Festivalet e seksit po bëhen të zakonshëm.

Kemi parë të tillë në Europë, por në një i tillë në Amerikë të befason.


Bëhet fjalë për festivalin Teddy Bare Picnic.

Ky festival organizohet në Toronto, Kanada.

Sivjet festohet 10-vjetori me mbi 500 çifte të ftuar.

Një prej të pranishmëve të ftuar tha se nuk ka parë kurrë më parë të tilla çmenduri.SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here