Përsërit sërish Tahiri: Prit, s’keni parë asgjë akoma!

Postuar më: 20 October 2017 17:26

Saimir Tahiri ne shtyrje te seances se komisioni i Rregullores dhe Mandateve, kur neser paradite pritet te jepet vendimi, ka theksuar edhe nje here me shprehjen e kryeministrit Rama se nuk keni pare asgje akoma.

Jua thashë që s’keni parë gjë akoma, kur jua thashë ju duk si një mënryë e mirë për të bërë cdo lloj historie, por e them prapë që nuk keni parë asgjë akoma, jua thashë bëni durim sic po bëj unë, besoni barrën e kam shumë më të madhe se ju po bëni durim.
E vërteta do dalë në dritë dhe nuk do voonojë shumë. Unë do jem i kënaqur kur e vërteta të dalë në  dritë”, tha Tahiri i cili ishte i rrethuar nga mbeshtetes te shumte te cilet brohoriten ne fund te fjales se tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *