Pasioni për natyrën: Këtë shtëpi e ndërtuan me duart e tyre

Postuar më: 11 October 2017 09:16

Një çift i fiksuar pas natyrës vendosi të shpenzojë më shumë se 800 mijë sterlina për të ndërtuar një shtëpi si gjarpër.

Shtëpia gjendet në kodrat e fshatit anglez dhe është ndërtuar nga Stephen dhe Elizabeth Tetlow.

Ai punon si inxhinier dhe ajo ka pasion hortikulturën.

Edhe pse kishin menduar se shtëpia do u hante një vit kohë për ta ndërtuar, ata shpenzuan dy vite.

Tani ajo është një nga shtëpitë më të bukura dhe do jetë pjesë e dokumentarit Grand Designs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *