Ballina Argetim Nuk është ashtu siç duket! Do shkriheni së qeshuri me këto foto

Nuk është ashtu siç duket! Do shkriheni së qeshuri me këto foto


Syri nuk gënjen, por në disa raste ne perceptojmë diçka ndryshe nga realiteti që mund të jetë në foto dhe mund të mbesim të hutuar për disa momente.

Një seri fotosh tregojnë se nëse nuk je i përqendruar, atëherë imazhi i krijuar me siguri nuk ka absolutisht asnjë lidhje me atë që është në të vërtetë në foto.


Më poshtë, një galeri me foto që sfidon logjikën…SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here