Noizy dhe Princ Leka festojnë së bashku. Çfarë i bashkoi ata të dy?!

Postuar më: 15 October 2017 22:13

Të gjithë e dimë se Noizy e quan veten “King” (Mbret), madje edhe fansat të tillë e thërrasin, por na ka habitur paksa një fotografi të fundit, që reperi ka publikuar pak më parë në rrjetet sociale.

Zin Zin shfaqet përkrah Princ Lekës, madje nga kjo fotografi duket, se kanë qenë së bashku duke festuar.

Përbri saj Noizy shkruan: “Më thuaj me kë rri, të të them cili je! King Noizy, Princ Leka”.

Nëpërmjet këtij mesazhi ai nënkupton, që duke ndenjur me Princin edhe vetë reperi është “me gjak blu”. Gjithsesi se çfarë i bashkoi ata të dy, mbetet për t’u parë…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *