Një trend i ri: Si të largoni stresin dhe të rrisni vetëbesimin

Postuar më: 19 October 2017 14:15

Ka shumë metoda që rekomandohen për të larguar stresin.

Por njëra prej tyre po njeh rritje të ndjeshme.

Bëhet fjalë për jogan e zhveshur.

Ky trend i ri fitness-i ka nisur nga instruktorja Rosie Rees në Australi.

Ajo ka ngritur klasa joge në mbarë vendin.

Të pranishmet nuk e kanë problem që të zhvishen plotësisht.

30-vjeçarja thotë se këto ushtrime nudo kanë për qëllim të frymëzojnë femrat që të vlerësojnë trupin e tyre, pavarësisht formës apo peshës.

Rosie thotë se kjo praktikë është një terapi e vërtetë.

Ajo përmirëson ndjeshëm gjumin, rrit vetëbesimin dhe përmirëson jetën seksuale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *