Ballina Argetim Mos e mbani celularin poshtë jastëkut, rrezatimi dëmton trurin

Mos e mbani celularin poshtë jastëkut, rrezatimi dëmton trurin


Aparatët celularë janë një ndër gjërat më të rëndësishme që kanë njerëzit në ditët e sotme pasi përdoren për gjëra të ndryshme.

Por ato kanë efekt të dëmshëm në tru, prandaj është mirë që gjatë natës të mos mbahen pranë, sidomos poshtë jastëkut. Ekspertët rekomandojnë që të jemi të kujdesshëm dhe t’i përdorim vetëm në raste të nevojshme.


Ata kanë dhënë disa arsye për të cilat nuk duhet mbajtur poshtë jastëkut, të cilat janë:

1 – Nxehtësia e madhe që ka celulari mund ti vendosë flakën jastëkut

2- Rezet elektromagnetike pengojnë që të bëni një gjumë të mirë

3- Shton rreziqet shëndetësore

4- Mund të qëndroni zgjuar prej rrezatimit që përçohetSHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here