“Mercedesi” prezanton SUV-in e ri për 2018-ën

Postuar më: 10 October 2017 19:07

“Mercedesi” i ka shtuar një makinë të re koleksionit të tij “GLS SUV”.

Automjeti i ri do të arrijë nëpër sallonet europiane në shkurt të vitit 2018.

“Mercedesi” po përpiqet shumë vitet e fundit që “GLS”-ja të arrijë nivelet e “Range Roverit” dhe me luksin që shihet në brendësi të kësaj makine duket se qëllimi po arrihet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *