Kur patentën e merr me mik dhe makinën e blen me paratë e…

Postuar më: 04 October 2017 22:25

Parkimi është një nga pikat bazë që një shofer i ardhshëm duhet të dijë para se të marrë patentën, pasi nëse nuk di ta bësh atëherë nuk e merr dokumentin e aftësisë.

Nëpër rrjetet e ndryshme sociale janë jo të pakta fotot e makinave të keqparkuara, pjesa më e madhe e të cilave tërësisht për fajin e shoferit.

Një pjesë e këtyre drejtuesve të automjeteve, në jo pak raste qëllon të jenë edhe femra. Këto të fundit duket se i kanë raportet shumë keq me timonin dhe automjetin…

Në jo pak raste komentet e meshkujve për sjellje të tilla nga ana e femrave janë denigruese, ofenduese dhe seksiste. Por ai që rëndom ndeshet më shumë në Shqipëri (si koment fyes dhe paragjykues), për një femër që nuk e nget apo parkon mirë makinën e saj, është: “…kështu është kur makinën e ke blerë me lekët e dashnorit!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *