Klaudia Pepa provokuese dhe joshëse edhe kur… ha drekë

Postuar më: 12 October 2017 18:34

Kohët e fundit ajo është gjithnjë në qendër të vëmendjes.

Këtë herë e shohim balerinën shqiptare Klaudia Pepa më në formë se kurrë, ndërkohë që është duke drekuar.

Megjithatë një element, të cilin nuk mund të mos e vëmë re, është pikërisht dekolteja e balerinës, e cila duket më shpërthyese se kurrë.

Këto kohë Klaudia është komentuar shumë, sidomos pas divorcit me bashkëshortin e saj, koreografin e njohur Albi Nako.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *