Ballina Argetim Këtë ‘copë’ të Zvicrës, Zoti e vendosi në Shqipëri, ja ku ndodhet…

Këtë ‘copë’ të Zvicrës, Zoti e vendosi në Shqipëri, ja ku ndodhet…


Këto foto, që do të linin pa mend dhe pa fjalë cilindo që do t’i shikonte, janë nga ajo ‘pjesë’ e Zvicrës që Zoti e ‘preu’ dhe e vendosi në Shqipëri.

Fotot na sjellin një panoramë të ditëve të fundit nga malësia e Kelmendit, Tamara, Lëpusha, Vermoshi e deri në Plavë e Guci jashtë territorit tonë zyrtar shtetëror, por gjithsesi vise shqiptare…


Këto pa dyshim janë disa nga viset më mahnitëse dhe më spektakolare të alpeve shqiptare, vende të cilat i lënë pa mend vizitorët.

Këto ditë aty, si në shumë zona të Veriut të Shqipërisë, zuri bora e parë, por përsëri këto vise nuk janë zbardhur krejtësisht dhe kanë mbetur ende vende fantastike për t’u vizituar.

“Mapo.al” sjell sot këtë fotogaleri të fundit të mundësuar nga lexuesit tanë, për t’u rikujtuar se ky mund të jetë një destinacion fantastik për t’u vizituar në këto fundjava tetori./Mapo.al/SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here