Jo vetëm të pasmet… Kim dhe Kourtney Kardashian, vendosin të tregojnë këmbët zbuluar

Postuar më: 10 October 2017 19:49

Ato janë dy nga femrat më të perfolura te showbizit.

Së fundmi Kim dhe Kourtney Kardashian janë fotografuar në një dyqan duke blerë rroba për fëmijët që do të vinë në jetë.
Të dyja motrat kishin veshur pantallona të shkurtra kombinuar me taka dhe bluza të thjeshta, të dyja dukeshin shume bukur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *