Jeni të mërzitur? Këto foto do ju zbukurojnë ditën

Postuar më: 11 October 2017 14:15

Nëse kjo ditë ka nisur me mërzi dhe dëshpërim, këto foto do ua zbukurojnë atë.

Ato janë pjesë e një prej konkurseve më të rëndësishëm në botë.

Bëhet fjalë për garën e “Nature Photographer of the Year” nga National Geographic.

Fotot tregojnë se sa i bukur është planeti ynë.

Ndaj udhëtoni sa më shumë të mundeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *