Java e universitetit: Seks në publik, kokainë dhe striptizëm

Postuar më: 14 October 2017 15:10

Seks në publik. Kokainë e thithur hapur nga organet gjenitale mashkullore. Një student që vrapon me një flakëhedhës.

Mirësevini në javën e parë të studimeve në dy prej institucioneve më prestigjioze në Britani: Oxford dhe Cambridge.

Sipas “The Sun”, çdo javë studentët fillestarë në këto universitete zhyten në pije, drogë dhe seks.

Një rrëfim të pabesueshëm për këto festa e sjell Elizabeth Day, ish-studente në Cambridge.

Sipas saj, studentët elitarë zhyten në festa për të shijuar qejfin me çdo kosto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *