Ja faqet që nuk duhet t’i vizitoni kurrë në internet… arsyeja është e frikshme

Postuar më: 30 October 2017 23:14

Në internet ekzistojnë disa faqe të frikshme që do t’ju kallin datën nëse i vizitoni.

Shumë nga këto faqe kanë hasur probleme ligjore me përmbajtjen e tyre.

Më poshtë janë të listuara disa nga këto faqe, mes tyre faqe lojërash online dhe blogje të ndryshme.

Nuk rekomandohet që këto lloj faqesh të vizitohen kurrsesi.

1.Human Leather Shet produkte të krijuara nga lëkura e njeriut.

2.Joy of Satan Faqe me prirje sataniste

3.Death Date Ju thotë datën e vdekjes

4.White Enamel Lojë horror që shkakton ankth tek shikuesit

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *