Habit Robert Berisha: Kam 4 kredi, VIP-at shqiptarë janë të mbytur në borxhe

Postuar më: 08 October 2017 11:02

VIP-at shqiptarë njihen për jetën luksoze që bëjnë, me makina të shtrenjta, rroba firmato e pushime në vendet më luksoze.

Ndryshe nga VIP-at e huaj që i fshihen paparacëve gjatë kohës që janë me pushime, VIP-at shqiptarë i kanë kthyer llogaritë e tyre në Instagram në një shfaqje luksoze duke zbuluar gjithçka nga jeta e tyre e shtrenjtë.

Mirëpo në emisionin “Fol Shqip show”, Robert Berisha deklaroi se të gjitha këto janë vetëm gënjeshtra dhe se VIP-at shqiptarë kanë borxhe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *