‘Godet’ sërish infermierja më seksi në botë, me këto foto që kanë ‘përvëluar’ rrjetin…

Postuar më: 11 October 2017 20:52

Një 31-vjeçare nga Florida e SHBA-ve e cilësuar si infermierja më seksi në botë, shprehet se çdokush mund të arrijë linjat e saj.

Ajo është Lauren Drain dhe sipas saj çdo femër mund të ketë format e saja nëse i nënshtrohet dietës së duhur dhe regjimit të palestrës.

Ajo ka nisur karrierën e saj për infermieri që në moshën 16 vjeçe, e tashmë është e regjistruar si infermieri për kardiologji prej 8 vitesh, por më shumë se sa nga puna që bën atë e njohin për fotot që publikon në Instagram, ku ndiqet nga 3,6 milionë njerëz.

Pavarësisht trupit të saj që shumë modele do ta kishin zili, Lauren Drain, nuk e ka problem që t’i bëjë “duart pis” kur vjen puna për të bërë punën e saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *