‘Xhindoset’ këngëtarja shqiptare dhe ‘shpërthen’ ndaj komentuesve: Ju fshatarë që më shkruani sa e ke natën do ju…

Postuar më: 21 September 2017 22:34

Këngëtarja Xhesika Ndoj ka shpërthyer kundër disa personave të cilët sipas saj i shkruajnë sms në rrjetet sociale.

Këngëtarja ka publikuar një status në ‘InstaStory’, ku ndër të tjera thotë se i kanë dërguar mesazhe, ku i kërkojnë marrëdhënie seksuale në këmbim të parave.

“O ju fshatarë, o ju mikrob i njerëzimit. Ju bëj me dije që secili nga ju që dërgoni sms duke thënë sa e ke natën apo të jap kaq e aq të vish me mua, ju premtoj çdo sms do jua publikoj në story me emër e mbiemër.
Do ju tregoj fytyrën të gjithëve se kush jeni plehra”,- ka shkruar këngëtarja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *