Video/ Skandal në gjimnazin ‘Qemal Stafa’, mësuesja ‘ja hipën’ nxënësve… ‘kala dibrançe’ në klasë

Postuar më: 13 September 2017 15:52

Një video e pazakontë është publikuar dje nga emisioni investigativ “Stop” në Tv Klan.

Pamjet filmike tregojnë se si një mësuese e gjimnazit “Qemal Stafa” luan “kala dibrançe” në mes të klasës me nxënësit.

Mësuesja që argëtohet me këtë lojë në ditën e parë të shkollës quhet Arta Shehu dhe jep lëndën e matematikës.

(Momenti i skandalit, minuta 3:09)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *