Video: Sekuestrohet Ferrari 200 mijë euro në Shkodër

Postuar më: 27 September 2017 11:25

Në kuadër të plan-operacionit “Vjeshtë 2017”, Policia e Shkodrës ka sekuestruar 246 metra katrorë pasuri të paluajtshme dhe 3 automjete luksoze.

Pasuria e paluajtshme dhe makinat ishin në pronësi të shtetasit Kacjolin Zefi, i arrestuar për veprën penale “trafikim i lëndëve narkotike” më datë 29.11.2016.

Policia ka sekuestruar një apartament 78 m2 në qytetin e Shkodrës, një ndërtesë 100m2, 53 m2 truall, 15 metra objekt dhe 3 automjete luksoze (një Ferrari me vlerë rreth 200 mijë euro, një Porsche me vlerë rreth 100 mijë euro dhe një Peugeot me vlerë 10 mijë euro).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *