Video/ Sa i çmendur duhet të jesh për të sfiduar uraganin “Irma”?

Postuar më: 11 September 2017 15:33

Uragani “Irma” po shkakton dëme të paimagjinueshme në të gjithë Amerikën, duke shkatërruar kështu çfarë t’i dalë përpara.

Era e fortë që solli ky uragan arrin në një shpejtësi të frikshme, gjë e cila është demonstruar me shkatërrimet që ka lënë pas.

Por kur “Irma” arrin të shkatërrojë ndërtesa, apo objekte tepër të forta, mund ta imagjinoni sa e thjeshtë është të marrë me vete një njeri?

Epo duket se jo të gjithë i friksohen uraganit.

Në një video e cila është bërë virale në internet, tregohet se si një burrë del nga makina dhe sfidon fuqinë e uraganit. A do e merrnit guximin e tij?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *