Tuna e ‘kap’ burrin e saj gjysmë të zhveshur në mes të shumë femrave

Postuar më: 13 September 2017 22:29

Lidhja e këngëtares se njohur Tuna dhe Patris Berishës, që në fillimet e para ka qenë e ndërtuar në shtylla të forta.

E pikërisht raportet e tyre kanë bërë, që sot ata të jenë të martuar dhe prindër të një djali

Tuna madje as nuk është xheloze, kur Patrisi vallëzon në mes të femrave gjysmë të zhveshura. Këtë e ka dëshmuar pas një ‘live video’ në Instagram, ku shihet Patrisi duke vallëzuar e Tuna po e filmon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *