Shkaktoi debate pa fund por… Klaudia Pepa shpjegon pse e quajti Albi Nakon ‘vëllain e madh’…

Postuar më: 25 September 2017 18:17

Pas kritikave të shumta që Klaudia Pepa, mori nga fansat për shkak të deklaratës së saj në videomesazhin që i dedikohej ish- bashkëshortit Albi Nako, të cilin e quajti ‘vëlla të madh”, balerina ka reaguar nëpërmjet një komenti ku shpjegon pse e quajti ish-bashkëshortin “vëllai i madh”.

“Për ata që nuk e kanë kuptuar… Një vëlla është miku që ta jep natyra. Një vëlla është i afërt si duart dhe këmbët. Unë e përkufizova Albin si një familje sepse e tillë është për mua. Nëse fjalët më dalin nga zemra, nuk janë asnjëherë të gabuara”,- është shprehur ajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *