Rrëfehet ‘Zogu i Tiranës’: Me këtë këngëtar do të bëja seks me qejf… yyyffffff!

Postuar më: 24 September 2017 17:40

‘Zogun e Tiranës” të gjithë e akuzojnë për gay, kjo dihet. Më së shumti, nga komentet në rrjetet sociale dhe pyetjet e moderatorëve të emisioneve ku ai është i ftuar.

Përballë Turjan Hyskës në “Oktapod”, ai nuk mundi t’i shmangej pyetjes, se me cilin mashkull do të donte të shkonte. Hermesi ka zgjedhur Ricky Martin, i cili e ka deklaruar homoseksualitetin e tij.

Madje ‘Zogu’, ka shtuar se, atij “do t’ja jepte me gjithë qejf”. Nga data 2 tetor atë do të keni mundësi ta ndiqni çdo ditë në emisionin “Ditë e re”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *