Post Barcelona-Juventus/ Shtypi evropian elozhe Messi-t

Postuar më: 13 September 2017 18:23

“Shi” me elozhe dhe për paraqitjen e numrit 10 të Barcelonës në fitoren 3-0 ndaj Juventus. 2 gola, një asist dhe një shtyllë.

Çfarë mund t’i kërkosh më shumë “pleshtit”?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *