Ballina Argetim Në “Goodwood”, aty ku koha për garuesit ka “ndalur” në vitit ‘60

Në “Goodwood”, aty ku koha për garuesit ka “ndalur” në vitit ‘60

Është një prej spektakleve më të famshëm për makina në botë dhe të ftuarit e “Goodwood Revival” nuk vishen aspak rastësisht.

Me qindra garues, të veshur me veshje të viteve 1940-1960 janë bërë pjesë festivalit “Goodwood Revival”, i cili organizohet çdo vit prej 1998-s, me qëllimin e vetëm rikujtimin e garave që zhvilloheshin në pistën e Goodwood në Britani, i cili mbylli dyert për garuesit në vitin 1966.

SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here