Meme dhe çudi shqiptare: Qeshni me lot…

Postuar më: 17 September 2017 08:46

Në këtë kohë, vëmendja më shumë është përqendruar tek memet, që nxjerrin një anë të çuditshme dhe me humor të realitetit shqiptar.

Kot nuk thotë kryeministri shqiptar, që Shqipëria nuk është asnjëherë monotone.

Do e kuptoni nga këto meme.

Shikoni këto meme dhe çudi shqiptare.

E keni të garantuar se do qeshni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *