Me Kuvend e qeveri të re: Në rrjetet sociale shpërthen humori

Postuar më: 15 September 2017 14:15

Shqipëria ka tashmë një Kuvend dhe qeveri të re.

Ditët e fundit ka pasur zhvillime të vrullshme politike, pasi ka nisur edhe sezoni i ri parlamentar.

Megjithatë në rrjetet sociale nuk ndalet humori.

Disa nga ngjarjet më të rëndësishme janë përkthyer në meme humori.

Ndiqini disa prej tyre, të mbledhura nga disa prej faqeve më të njohura në FB.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *