Ballina Argetim Me Kuvend e qeveri të re: Në rrjetet sociale shpërthen humori

Me Kuvend e qeveri të re: Në rrjetet sociale shpërthen humori


Shqipëria ka tashmë një Kuvend dhe qeveri të re.

Ditët e fundit ka pasur zhvillime të vrullshme politike, pasi ka nisur edhe sezoni i ri parlamentar.


Megjithatë në rrjetet sociale nuk ndalet humori.

Disa nga ngjarjet më të rëndësishme janë përkthyer në meme humori.

Ndiqini disa prej tyre, të mbledhura nga disa prej faqeve më të njohura në FB.SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here