‘Mapo.al’ sqaron lexuesin…

Postuar më: 20 September 2017 22:13

Portali ‘Mapo.al’ sqaron lexuesit e tij në lidhje me një shkrim të publikuar sot në këtë portal me titullin “’S’ndalem duke e bërë, ai s’më kënaq’, shqiptarja i nxjerr bojën të shoqit, përgjigja e tij është epike”, por i marrë nga faqja “JOQ” si më poashtë:

“Lajmi i përkthyer nga ‘The Sun’ dhe i marrë nga portali ‘Jeta osh Qef’ (i cituar), është i pasaktë. Kërkojmë ndjesë për publikimin e tij”./Mapo.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *