Lajmi i mirë nga turizmi dhe disa foto mahnitëse nga Shqipëria

Postuar më: 13 September 2017 12:09

“Vitin tjetër mos prenotoni jashtë shtetit”.

Kështu deklaroi kryeministri Edi Rama, duke premtuar se qeveria e tij do t’i kushtojë vëmendje të madhe turizmit në vend.

Në të vërtetë, teksa Shqipëria po kthehet në një destinacion turistik dhe mediat e huaja nuk pushojnë së shkruari për vendin e shqiponjave, po vijnë rezultatet e para pozitive.

Sipas statistikave të publikuara nga Banka e Shqipërisë, bilanci neto i të ardhurave nga turizmi në 6 muajt e parë të vitit ishte 156 milionë euro, një nivel rekord ky i pas viteve ’90.

Turizmi në Shqipëri e ka potencialin për të sjellë akoma më shumë të ardhura.

Këto foto të bëra nga Fation Plaku tregojnë edhe njëherë se përse ia vlen të vizitoni vendin tonë.

1 koment për këtë artikull
  1. AMC at 11:18 pm

    KUR TI COJME TE ARDHURAT NGA TURIZMI NE 50 MILIARD EURO,,ATEHERE MUND TE THEMI SE JEMI DREJT SUKSESIT,,,ME 156 MILION JANE SHUME PAK,,PRANDAJ TE GJITHA PARATE TE INVESTOHEN NE RESORTE DHE HOTELE ME 5 YJE,,POR ME PLAN,TE BUKURA DHE ME DISTANCE 40 M LARG NJERI TJETRIT ,,DHE PA HYRE NE BREZIN E RERES,,SUKSESI ESHTE I GARANTUAR..///

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *